Release notes

25-dec-2012 build 2.2.4742.24904

Fixed bug. Externe links werkten niet (in navigatiebalken) in combinatie met friendly url's.

18-nov-2012 build 2.2.4705.25876

Het is nu mogelijk om per content item een specifieke style class mee te geven in de editor. Hierdoor kan er per item bijvoorbeeld een specifieke navigatieknop gegenereerd worden of kan de content zelf er anders uitzien.

7-okt-2012, build 2.2.4669.21499

In plaats van GetImageContent.aspx, gebruiken we nu ook "friendly url's" voor plaatjes.

5-okt-2012, build 2.1.4661.32678

De formhandler kan nu naar meerdere mail-adressen mails verzenden.

In bt#dir (het "broodkruimelpad") worden nu inactieve pagina's niet meer getoond.

22-jun-2012

Bugfix: Wanneer er nieuwe velden waren toegevoegd aan een bepaald ContentType en een bestaand content item werd gewijzigd, dan werden de nieuwe velden niet opgeslagen in de database.

24-apr-2012

Versie 2.1. In deze versie is de volgende nieuwe functionaliteit opgeleverd:

  • Plaatjes die zijn opgeslagen bij content items worden (bij klikken op een plaatje) getoond in een nieuw schermpje. Bij vergroten / verkleinen van dit scherm, groeit het plaatje automatisch mee. Als het plaatje groter is dan de schermresolutie, wordt het venster geopend op de maximale grootte van het beeldscherm.
  • Bij producten is het nu mogelijk om de "van-prijs" op te geven.

19-feb-2012

In de editor wordt nu het aantal dochterpagina's getoond ("Dochterpagina's onder deze pagina (<aantal>)").

16-nov-2010

Bugfix. Bij het tonen van plaatjes (details vanuit een overzicht) werd er in sommige gevallen zowel in Firefox als Chrome "garbage" getoond.

8-okt-2010

Plaatjes invoegen

Bij het invoegen van plaatjes in de content editor worden nu ook de attributen “alt” en “title” gevuld. Dit zorgt ervoor dat pagina’s hoger in de Google ranking terecht komen. Ook maakt dit een pagina beter leesbaar voor mensen die plaatjes uit hebben staan (alt) en komt er een popup (title) als je de muis boven een plaatje houdt.

6-okt-2010

MailTo functionaliteit

Het is nu weer mogelijk om een formulier te maken en hetgeen ingevuld is te laten mailen naar een zelf te bepalen e-mail-adres.

5-okt-2010

Rechten bij content editor

De pagina waar rechten uitgedeeld kunnen worden in de content editor is iets fraaier gemaakt. Heeft nu dezelfde breedte als de reguliere editor en wordt ook gecentreerd.

9-mei-2010

Bugfix. Css moet altijd in MIME-type "text/css" geleverd worden. Ging in sommige gevallen fout, waardoor in sommige browsers de opmaak niet helemaal in orde was.

5-apr-2010

Er is een nieuw type navigatiebalk. Deze wordt helemaal opgebouwd aan de hand van een "unordered list". Deze navigatiebalk valt met Css compleet te stylen. Zo wordt op onze eigen site niet alleen de navigatiebalk met lichtblauwe buttons aan de linkerkant hiermee gegenereerd, maar ook de blauwe tabbar bovenaan. Vanzelfsprekend werkt dit helemaal dynamisch. Een nieuwe pagina toevoegen onder de homepage op onze website, zal bijvoorbeeld resulteren in een nieuw tabblad. En als een gebruiker geen rechten heeft op een pagina, zal het tabblad uiteraard niet zichtbaar zijn.

17-mrt-2010

In de laatste versie wordt gebruik gemaakt van een nieuwe editor, nl. TinyMCE. Mede hierdoor en dankzij een aantal andere wijzigingen zijn vanaf nu alle websites XHtml compliant - wat prettig is voor Google en waardoor u ervan verzekerd bent dat uw site er in alle browsers goed uitziet.

Verder werkt de nieuwe editor niet alleen in Internet Explorer, maar ook in de andere bekende browsers zoals Firefox, Opera en Chrome.