Nieuws

6 juli 2012 - Integratie webwinkel met Beslist.nl

Alweer een nieuwe versie van BizzTools. Ditmaal is de belangrijkste functionaliteit de integratie van de webwinkel met Beslist.nl. Beslist.nl is de grootste vergelijkingssite van Nederland en het is dus van groot belang uw producten daar te publiceren om zo meer traffic / omzet te genereren. Voor meer informatie, zie de supportpagina over shop-integratie met Beslist.nl.

27 juni 2012 - Integratie webwinkel met Google Shopping

Vandaag is er een nieuwe versie van BizzTools beschikbaar gekomen. Met deze nieuwe versie is het mogelijk om (tegen meerprijs) uw productenassortiment of een deel daarvan te publiceren op Google Shopping. Het doel is uiteraard om via Google Shopping (gratis) meer traffic en daarmee meer omzet te genereren. Voor meer informatie, zie de supportpagina over Google Shopping.

30 januari 2012 - Website je-bent-zelf-een live

Vandaag is de nieuwe website www.je-bent-zelf-een.nl live gegaan. Hierop worden willekeurige content items getoond, in de trend van "je bent zelf een thermostatische mengkraan".

25 december 2011 - Carolina Cottages

Ook www.carolina-cottages.com maakt nu gebruik van de "friendly url's".

23 december 2011 - Friendly url's

Vandaag is een nieuwe versie van Bizztools opgeleverd. Bizztools kan nu ook overweg met "friendly url's". Dit is vooral belangrijk om hoger te komen in de Google ranking. Drie websites maken hier met ingang van vandaag gebruik van: www.meubelzone.nl, www.belindo.com en onze eigen website www.bizztools.nl.

25 november 2011 - Website www.brabervandriel.nl live

Sinds vandaag draait ook de website van Braber & Van Driel uit Delft op Bizztools.

22 maart 2011 - Website www.meubelzone.nl live

De compleet vernieuwde website van Meubelzone, de online kinderkamer- en tienerkamerspecialist in De Lier, is live gegaan. De website is vooral ook een webwinkel. Met behulp van BizzTools CMS kan door Meubelzone zelf op een makkelijke manier het assortiment worden bijgehouden.

17 maart 2011 - Website www.hoisttec.nl live

Naast de website van HoistTec Staal, is nu ook de nieuwe website van HoistTec Liftinstallatie b.v. te Zevenbergen live gegaan.

13 maart 2011 - Website hoisttec-staal.nl live

De nieuwe website van HoistTec Staal b.v. is opgeleverd, zie www.hoisttec-staal.nl.

1 maart 2011 - Website belindo.com live

De website www.belindo.com (en www.belindo.nl) draait nu ook op BizzTools CMS. De zoekfunctie van BizzTools is meertalig gemaakt - omdat het gaat om een Engelstalige website. Verder levert het CMS nu XHtml 1.0 Strict op. We hebben voor Belindo ook het ontwerp van de site verzorgd.

16 februari 2011 - Restyle bizztools.nl

De sjablonen van bizztools.nl zijn "opgefrist". Ook is er op contentgebied het nodige gewijzigd.

22 oktober 2010 - Website carolina-cottages.com live

De website van Carolina Cottages aan het prachtige Tobameer in Indonesië (www.carolina-cottages.com) is live gegaan. Naast het ontwerpen van de website en de navigatiestructuur, hebben we voor Carolina Cottages ook de complete content verzorgd.

10 oktober 2010 - Website hawiro.eu live

De website van Hawiro Liften en Roltrappen support (www.hawiro.eu) is live gegaan. Vooralsnog is alleen de homepage gevuld, maar Hawiro is hard aan het werk om de komende de tijd ook de rest van de website te vullen.

6 mei 2010 - Nieuwe website bosmanbedden.nl

Op deze datum is de nieuwe website van Henk Bosman Bedden in Den Haag live gegaan. Op www.bosmanbedden.nl kunt u de nieuwe site bekijken. De content is (met een klein beetje hulp) volledig door Bosman Bedden zelf gevuld.

1 mei 2010 - BizzTools.nl restyle

www.bizztools.nl restyle. Op 1 mei is onze eigen website compleet vernieuwd. Ook is de content flink uitgebreid. Zo is er nu ook een handleiding voor contentbeheerders en een handleiding voor applicatiebeheerders. Deze laatste is echter alleen toegankelijk met een gebruikersaccount. Hiernaast zijn we overgegaan op een nieuwe hosting provider - Mijnhostingpartner.nl.

5 april 2010 - Nieuw type navigatiebalk

Er is een nieuw type navigatiebalk. Deze wordt helemaal opgebouwd aan de hand van een "unordered list". Deze navigatiebalk valt met Css compleet te stylen. Zo wordt op onze eigen site niet alleen de navigatiebalk met lichtblauwe buttons aan de linkerkant hiermee gegenereerd, maar ook de blauwe tabbar bovenaan. Voor alle release notes, klik hier