Handleiding contentbeheer

Het beheren van content binnen BizzTools is zo eenvoudig mogelijk gehouden. Contentbeheerders kunnen (na ingelogd te zijn) door simpelweg te klikken op de [wijzig]-knop, een item wijzigen.

Er wordt dan een dialoog geopend waarin een aantal kenmerken kan worden vastgelegd, zoals sleutelwoorden (keywords - voor Google en andere zoekmachines), een omschrijving, de gedetailleerde tekst (via een Word-achtige editor) en bijvoorbeeld een activeringsdatum en / of een expiratiedatum.

Een pagina toevoegen

Uiteraard kunnen er ook items worden toegevoegd of verwijderd. Scroll in de editor naar beneden. Onder het kopje "Dochterpagina's" is een knop [toevoegen] te vinden. Hiermee wordt een nieuwe, lege editor geopend waarmee een nieuwe pagina kan worden toegevoegd.

Er zijn nog meer kenmerken, maar het voert te ver om deze hier allemaal weer te geven. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Voor een voorbeeld van hoe de editor eruit ziet op onze eigen site, klik hier. De editor kan ingepast worden in uw eigen huisstijl (dit is bij de prijs inbegrepen).