De teksteditor

De teksteditor wijst zich grotendeels vanzelf. De meeste knoppen zullen bekend voorkomen en kom je ook tegen in andere editors. Hieronder wordt uitgelegd waar alle knoppen voor dienen.

De editor

1. Tekstopmaak, vette tekst, cursieve tekst, onderlijnde tekst, doorgehaalde tekst, subscript, superscript en de Tx-knop is om de tekstopmaak te verwijderen.
  2. Kopiëren en plakken. Een vaak gebruikte optie is om vanuit Microsoft Word gekopieerde tekst te plakken via de knop met de "W". De opmaak van Word wordt daarmee omgezet naar de juiste Html-opmaak. Als je tekst uit Word plakt op de normale manier, wordt er onder water allerlei opmaak meegenomen die niet goed is voor de zoekmachines.
  3. Voorgedefinieerde specifieke Bizztools-stijlen. Is op dit moment nog niet in gebruik.
  4. Voorgedefinieerde standaard-stijlen, zoals Kop 1, Kop 2, etc.
  5. Lettertype.
  6. Lettergrootte.
  7. Opsommingstekens, inspringen en uitlijning.
  8. Invoegen van plaatjes, tabellen, etc. Voor het invoegen van plaatjes, klik hier voor meer informatie.
  9. Invoegen en verwijderen van links.
  10. Tekstkleur en achtergrondkleur.
  11. Zoeken, vervangen en spellingcontrole.
  12. Editor op volledige schermgrootte (erg handig) en "Over de editor".
  13. Broncode (alleen voor de doorgewinterde contentbeheerder), pagina leegmaken en preview.
  14. De editor vergroten of verkleinen.

Specifieke wensen

Indien gewenst kunnen wij voor uw site de editor zodanig instellen dat knoppen verdwijnen of andere erbij komen. Voor meer informatie over de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op.